DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR

17.03.2024 33

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ “Sözlük Özgürlüktür” projesi kapsamında okulumuzda farklı faaliyetlerde bulunan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Türkçemizin güzelliklerini ortaya koymaya devam ediyor. Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Hilal Tula, Şevval Keleş, Polat Tosun ve Sümeyra Temel hocalarımızın katkılarıyla okulumuzda Yunus Emre divanından en iyi cümle oluşturma projesi gerçekleştirilmiştir. Okul içinde düzenlenen faaliyette en iyi cümle oluşturma afiş yarışmasında 6/C sınıfı öğrencilerinden Alperen Ergül’ün afişi ilçeye gönderilmiştir. Diğer oluşturulan eserler okulun panosunda sergilenmiştir.

Dede Korkut Hikayeleri konulu yarışmada 8/C sınıfından Ahmed Talha Keleş öğrencimizin ortaya koyduğu ürün ilçeye gönderilmiştir. Yarışmaya katılan ve ürün ortaya koyan 8/C sınıfından Yusuf Kalyoncu, 7/A sınıfından Bilal Çetintaş, 6/D sınıfından Yiğit Berk Özen öğrencilerimizi de tebrik ediyoruz.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında ana binamızda ve ek binamızda pano çalışmaları yapılmıştır. Birçok öğrencimiz ve velilerimiz bu panoların oluşturulmasında destek sağlamıştır. Aşağıda yer alan görselleri inceleyebilirsiniz.17-03-202417-03-202417-03-202417-03-202417-03-202417-03-2024