AKYAZI İMAM HATİP ORTAOKULU,   SATRANÇ FESTİVALİ

AKYAZI İMAM HATİP ORTAOKULU, SATRANÇ FESTİVALİ

Okulumuz Öğrencilerinin her alanda gelişmesini amaçlayan bir ekibiz biz. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Tarafından düzenlenen yarışmalarda Akyazı ve Sakarya'mızı en iyi şekilde temsil OKULUMUZ, Akıl ve zeka oyunları, masa tenisi, futsal gibi spor dallarının ardından SATRANÇ ile sezonu muhteşem bir final ile taçlandırdı. Her sınıf ve şubeden çok sayıda öğrencimizin katılmasıyla 3 gün süren karşılaşmalarda , okulumuzu Mart ayındaki il turnuvasında başarı ile temsil eden ; Fatih M.BAHADIR, Mert KUŞ, Taha Ahmet ÖZDEMİR, Yusuf KALYONCU ve M.Zahit GEYİK adlı öğrencilerimiz zirvedeki yerlerini aldılar. Ödülleri konusunda cömertliğini esirgemeyen Müdürümüz Muammer YÜCEL ve Müd. Yard. Sinan ŞAHİN'e çok teşekkür ederiz. Güzel ve Başarı haberlerimiz için Akyazı İmam Hatip Ortaokulu....Takipte kalın...Hayırla hayırda kalın..

02.06.2023 187

02-06-202302-06-202302-06-2023